bunarska pumpa 3"

3TP

Potapajuća bunarska pumpa 3″. Pogodna za snabdevanje pijaćom vodom iz bunara, za povišenje pritiska u domaćinstvima, za upotrebu u starim smanjenim bunarima od 4″. Uključi i pumpaj, lak sistem za upotrebu.

EBARA SB3

SB3

3″ potapajuća bunarska pumpa od nerđajućeg čelika AISI304. Pogodna za snabdevanje vodom iz bunara, za povišenje pritiska u domaćinstvima, poljoprivedi i industriji, navodnjavanje. Radno kolo je izrađeno od PPO ojačano fiberglasom.

EBARA WINNER 4N

WINNER 4N

4″ potapajuća bunarska pumpa od nerđajućeg čelika AISI304 sa radnim kolom koje poseduje prednji habajući prsten. Pogodna za snabdevanje vodom iz bunara, za povišenje pritiska u domaćinstvima, industriji i poljoprivredi, navodnjavanje. Radno kolo je izrađeno od Ixefa®. – Izlazni otvor: G 1 1/4″ – 2″ – Izlazna snaga motora (kW): 0.37 – 7.5 – Dostupni motori:… Read more »

EBARA bunarska pumpa

4WN

4″ potapajuća bunarska pumpa od nerđajućeg čelika AISI304. Pogodna za snabdevanje vodom iz bunara, za fontane i vodovode, za povišenje pritiska, navodnjavanje. Radno kolo je izrađeno od tehnopolimera ojačano fiberglasom.

Ebara bunarska pumpa

4BHS

4″ potapajuća bunarska pumpa od nerđajućeg čelika AISI304. Pogodna za snabdevanje vodom u domaćinstvima i industriji, za povišenje pritiska, protivpožarne sisteme, navodnjavanje, pranje. Radno kolo je izrađeno od nerđajućeg čelika AISI304.

EBARA IDROGO

IDROGO

5″ potapajuća električna centrifugalna pumpa od nerđajućeg čelika AISI304. Idealna za transport čiste vode iz bunara, cisterni, rezervoara, povišenje pritiska u domaćinstvima, praonicama vozila. Radno kolo od PPE i PS ojačano fiberglasom.

EBARA SF6

SF6

6″ potapajuća bunarska pumpa. Pogodna za snabdevanje vodom kako u civilnoj upotrebi tako i u industriji, za povišenje pritiska, navodnjavanje. Telo pumpe i habajući delovi izrađeni od nerđajućeg čelika AISI304, radno kolo od PPE ojačano fiberglasom.

EBARA bunarska pumpa za vodu

6BHE(L)

6″ potapajuća bunarska pumpa, dostupna u izvedbi od nerđajućeg čelika AISI304 (BHE) kao i AISI316 (BHEL). Idealna za snabdevanje vodom iz dubokih bunara, povišenje pritiska, navodnjavanje, tretiranje vode, filtriranje i reverznu osmozu, industrijske sisteme hlađenja, protivpožarne sisteme, fontane..

EBARA bunarska pumpa za vodu

8BHE(L)

8″ potapajuća bunarska pumpa, dostupna u izvedbi od nerđajućeg čelika AISI304 (BHE) kao i AISI316 (BHEL). Ova serija pumpi je specijalno razvijena za potrebe velikog protoka tečnosti. Idealna za snabdevanje vodom iz dubokih bunara, navodnjavanje, industrijske sisteme hlađenja, protivpožarne sisteme, fontane..