ebara muljna pumpa

DUMPER

Potpajuće muljne pumpe za zahtevnije korisnike. Dostupne u verziji od prohroma za ekstremne aplikacije kao što je rudarstvo. Poseduju cink anode u standardnoj izvedbi za pumpanje agresivne tečnosti, metalnu zaštitu kabla u dužini od 1 metra, veliku elastičnu uljnu komoru za poboljšanje rada na suvo.

ebara drenazna pumpa

DS – DSF

Standardna drenažna pumpa od sivog liva za čistu vodi i kišnicu.

ebara muljne pumpe

BEST 2 – 5

Male drenažne pumpe za vodu od nerđajućeg čelika. Dostupne su u monofaznoj i trofaznoj izvedbi. Od dodatne opremu tu su standardni plovak, magnetni plovak, usisni omotač za pumpanje do visine od 3 mm.

mala drenazna pumpa

BEST ONE

Male drenažne pumpe za vodu sa hidraulikom od nerđajućeg čelika. Dostupne su u monofaznoj i trofaznoj izvedbi. Od dodatne opremu tu su standardni plovak, magnetni plovak, usisni omotač za pumpanje do visine od 3 mm. Pogodne za odvodnjavanje garaža, podruma, šahtova i drugih mesta sklonih plavljenju.

mala muljna pumpa

OPTIMA

Male drenažne pumpe za vodu sa hidraulikom od nerđajućeg čelika. Od dodatne opremu tu su standardni plovak, magnetni plovak, usisni omotač za pumpanje do visine od 3 mm. Pogodne za odvodnjavanje garaža, podruma, šahtova i drugih mesta sklonih plavljenju, za navodnjavanje bašta.