BEST ONE

Posted by & filed under .

mala drenazna pumpa

Male drenažne pumpe za vodu sa hidraulikom od nerđajućeg čelika. Dostupne su u monofaznoj i trofaznoj izvedbi. Od dodatne opremu tu su standardni plovak, magnetni plovak, usisni omotač za pumpanje do visine od 3 mm. Pogodne za odvodnjavanje garaža, podruma, šahtova i drugih mesta sklonih plavljenju.

CM(A-B-C-D) – CMR

Posted by & filed under .

Ebara centrifugalna pumpa

Električne centrifugalne pumpe sa jednim radnim kolom izrađene od sivog liva. Pogodne za povišenje pritiska u domaćinstvima, manja navodnjavanja, transport neagresivne tečnosti, pranje postrojenja i vozila.

4WN

Posted by & filed under .

EBARA bunarska pumpa

4″ potapajuća bunarska pumpa od nerđajućeg čelika AISI304. Pogodna za snabdevanje vodom iz bunara, za fontane i vodovode, za povišenje pritiska, navodnjavanje. Radno kolo je izrađeno od tehnopolimera ojačano fiberglasom.

HY 300 – 400

Posted by & filed under .

DRAGFLOW HY 300 - 400

Hidralučna potapajuća muljna pumpa, poseduje agitator za podizanje i mešanje suspendovane materije. Nizak broj obrataja osovine i materijali otporni na abraziju produžavaju radni vek pumpe. Može da savlada do 70% čvrste materije po težini pumpanog medijuma.

DRS

Posted by & filed under .

EBARA DRS

Potapajuća fekalna pumpa sa otvorenim radnim kolom i seckalicom. Pogodna za civilnu i industrijsku fekalnu vodu, transport otpadne vode sa vlaknastom materijom i papirom, septičke jame. Neophodna je za kanalizaciju niskog pritiska.

DL – DL W/C

Posted by & filed under .

EBARA DL

Potapajuća fekalna pumpa (DL) dostupna i u verziji sa seckalicom (DL W/C) od sivog liva. Idealna za otpadne vode koje sadrže mekane i vlaknaste materije. Non-clog poluotvoreno, otvoreno dvokanalno radno kolo i otvoreno jednokalnalno sa seckalicom sprečavaju zapušenja vlaknastim materijama.

GPN

Posted by & filed under .

GPN

PPumpa za teške uslove rada, savladava mulj i pesak do 25% čvrste materije. Radno kolo i usisne ploče od specijalnog čelika, znatno produžuju životni vek ove pumpe. Kućište je sa širokim prolazom i napravljeno je od debelog i anti-abrazivnog materijala.

HS

Posted by & filed under .

HS

Tsurumi HS pumpe su male i robusne muljne pumpe sa širokim spektrom primene. Najizdržljivije i popularnije monofazne građevinske pumpe na tržištu.

LSC

Posted by & filed under .

LSC

LSC pumpa do 1 mm je originalna drenažna pumpa, koja može vršiti ispumpavanje do nivoa poda. Čak i najmanja barica može biti potpuno ispumpana. Idealna za kompletno odvodnjavanje ravnih površina, krovova, parkinga, garaža, autoputeva, bazena ….

KTZ

Posted by & filed under .

TSURUMI KTZ

Najotpornije potapajuće pumpe za odvodnjavanje i drenažu, pogodne za opštu upotrebu. Telo pumpe izrađeno od sivog liva, radno kolo od nerđajućeg čelika sa visokim procentom hroma.