TSURUMI KTZ

KTZ

Najotpornije potapajuće pumpe za odvodnjavanje i drenažu, pogodne za opštu upotrebu. Telo pumpe izrađeno od sivog liva, radno kolo od nerđajućeg čelika sa visokim procentom hroma.

KTV

KTV

Lake, ali otporne na habanje KTV serija je napravljena kombinovanjem visokotehnoloških materijala koji omogućavaju dug vek trajanja, a u isto vreme su veoma lagane i prenosive.

KRS

KRS

Pumpe za teške uslove rada. Veoma robusne, mogu da izdrže znatno habanje abrazivnim materijama kao i fizičke udarce. 4-polni motor za duži radni vek

LH

LH-W

Pumpe za velike visine dizanja (vretenasti dizajn).
Visoka otpornost na pritisak vode (30m H2O). Pražnjenja na gore sa prirubnicom u sredini, efikasno se hladi zahvaljujući vodenom plaštu.

pumpa za rudnike

LH

Pumpa za rudnike velike visine dizanja i kapaciteta. Pogodna je za drenažau dubokih bunara.

GSZ

GSZ

Pumpe za velike visine dizanja i velike protoke. Imaju 4-polni motor, koji značajno produžava životni vek pumpe.

KTZE

KTZE

Sistem za automatski rad sa elektrodom. Tip KTZE je opremljen kontrolnim sistemom sa elektrodom. Ispumpavanje počinje kada se nivo vode podigne i dođe u dodir sa elektrodom. Kada se izgubi kontakt, tajmer počinje da radi i posle 1 minuta ispumpavanje je završeno. Novi ciklus počinje kada se voda ponovo podigne do nivoa elektrode.

KTVE

KTVE

Sistem za automatski rad sa elektrodom.
Tip KTVE je opremljen kontrolnim sistemom sa elektrodom.
Ispumpavanje počinje kada se nivo vode podigne i dođe u dodir sa elektrodom. Kada se izgubi kontakt, tajmer počinje da radi i posle 1 minuta ispumpavanje je završeno.
Novi ciklus počinje kada se voda ponovo podigne do nivoa elektrode.